Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 29 december 2010

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 29 december 2010 t/m zondag 9 januari 2011

Donderdag 30 december
16.00 uur
Burgemeester Bolsius bezoekt de 33e Europese jongerenontmoeting in Rotterdam. De Bisschoppenconferentie van de RK kerk in Nederland, het moderamen van de PKN en de Raad van Kerken in Nederland hebben de gemeenschap van Taizé uitgenodigd om de ontmoeting voor te bereiden. Duizenden jongeren uit heel Europa worden verwacht. Ook vanuit Amersfoort reizen vrijwilligers naar Rotterdam. Locatie: Bisdombureau, Koningin Emmaplein 3 en Sportpaleis Ahoy te Rotterdam.

Vrijdag 31 december
19.00 uur
Burgemeester Bolsius opent het Kickboksgala ter gelegenheid van oudejaarsavond. Later in de nacht bezoekt de burgemeester diverse activiteiten zoals Buurtjongerenfeest Meridiaan en Jongerenmuziekfeest Amersfoort-Noord. Locatie: sporthal Schuilenburg, Leonorehof 1 te Amersfoort.

Maandag 3 januari
15.30 uur
Het college van burgemeester en wethouders bezoekt de nieuwjaarsreceptie van de provincie Utrecht. Locatie: voormalig Fortisgebouw, Archimedeslaan 6 te Utrecht.

20.00 uur
Burgemeester Bolsius houdt zijn nieuwjaarsrede tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Amersfoort. Het college ontvangt de inwoners van Amersfoort. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Dinsdag 4 januari
9.30 uur
Wethouder Barendregt opent het nieuwe hoofdkantoor van 's Heeren Loo. Locatie: Berkenweg 11 te Amersfoort.

15.30 uur
Burgemeester Bolsius en wethouder Boeve bezoeken de nieuwjaarsreceptie van de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland. Locatie: Regardz Hart van Holland, Berencamperweg 12 te Nijkerk.

16.00 uur
Wethouder Barendregt bezoekt de nieuwjaarsbijeenkomst van de Utrechtse Natuur- en Milieuorganisaties. Locatie: Landgoed Oostbroek, De Bilt.

Woensdag 5 januari
14.00 uur
Burgemeester Bolsius bezoekt de regionale nieuwjaarsreceptie van de Politie Utrecht. Locatie: NBC, Blokhoeve 1 te Nieuwegein.

10.00 uur
Wethouder Boeve bezoekt de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel Midden Nederland. Locatie: het Beatrixtheater te Utrecht.

Donderdag 6 januari
19.30 uur
Wethouder Barendregt is aanwezig bij de opening van de expositie: Shouf Art Vice Versa. Locatie: Stadsgalerij, Leusderweg te Amersfoort.

Vrijdag 7 januari
19.30 uur
Wethouder Barendregt zit in de jurering van het Buutreedners concours van de carnavalsvereniging De Keuters. Locatie: De Dissel te Hooglanderveen.

Zaterdag 8 januari
15.00 uur
Wethouder Barendregt is aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie in De Kamers. Tijdens de nieuwjaarsreceptie is er een optreden van De Andersons met de voorstelling "Mijn Rijkdom" Locatie: De Kamers, Wezeperberg 1, Vathorst te Amersfoort.

16.30 uur
Burgemeester Bolsius opent het jubileumjaar van Scoutinggroep Cay Noya die dit jaar 100 jaar bestaat. Locatie: terrein De Vosheuvel, Heiligenbergerweg 177-183II te Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort