We zijn al weer op de helft


GOUDA, 20101229 -- De gehele kerstvakantie is het een en al gezelligheid op de Markt van Gouda. Voor wie het nog niet wist: sinds 17-12 staat de sfeervolle stad in het teken van Gouda bij Kunstlicht. Duizenden toeristen komen naar de historische binnenstad om te genieten van de kunstlichtroute waarbij historische panden kleurrijk worden aan- en uitgelicht. Centraal hierin staat het gotische Stadhuis. Elke avond wordt deze sprookjesachtig aangelicht met 12 wisselende afbeeldingen. Maar er is meer te doen! Voor de echte enthousiastelingen ligt er naast dit mooie Stadhuis ook nog een echte ijsbaan van 540m2!

De meeste lichtprojecties zijn te zien t/m 2 januari en de ijsbaan ligt er zelfs t/m 9 januari! Nog een schaatsje wagen of iemand vergeten te verrassen met Kerst? Profiteer dan van onze aanbieding en neem een schaatsabonnement: van ¤ 35,00 nu voor ¤ 15,00 (excl. schaatsverhuur)!

Oud & Nieuw Traditie op de ijsbaan: Borrelen met Ballen & Ap res Skate Feest

Om het jaar goed af te sluiten en Oudejaarsavond goed te beginnen wordt er op Oudejaarsdag op de ijsbaan geborreld met overheerlijke oliebollen. Op Nieuwjaarsdag gaat de gezelligheid natuurlijk gewoon door. Om 16:00 uur zal er worden getoast met Bubbels on Ice en is er een Apres Skate Feest in de Koek & Zopie tent. Met een heerlijk glaasje Champagne en lekkere muziek om op te skaten en te dansen wordt het een gezellig feest om 2011 goed mee te beginnen!

Voor meer activiteiten en informatie kijk op www.goudabijkunstlicht.nl.





Ingezonden persbericht