Stars of Football van start bij C1000

30/12/2010 10:12

C1000

Vanaf maandag kunnen de Stars of Football echt gespaard worden bij C1000. Alle winkels zijn inmiddels helemaal in de Stars of Football sfeer.

De kinderen, maar ook grote fans, staan al in de winkel om de eerste kaarten te bemachtigen. Ook het fotoalbum ,waarvan de helft naar de Johan Cruyff Foundation gaat, wordt al door vele fans gekocht.

Er zijn speciale Limited Edition logokaarten tussen de Stars of Football kaarten in omloop. Met deze kaarten maak je kans op een van de vele geweldige voetbalprijzen. De wincode kan op de speciale website gecheckt worden.

Stars of Football digitaal

Op de speciale actiesite www.starsoffootball.nl staan alle spelers die aan deze actie meedoen. Ook is hier de commercial met Yolante Sneijder- Cabau te zien. De speciale kidscommercial met Ricky van Wolfswinkel en Maarten Stekelenburg is nog steeds te zien op Nickelodeon, Disney XD en MTV. Naast de actiesite heeft Stars of Football ook een eigen facebook pagina www.facebook.com/starsoffootball.

Over Stars of Football

Van 27 december kunnen bij C1000 gratis 54 unieke fotokaarten van 33 verschillende voetballers bij elkaar gespaard worden. Het is een bijzondere verzameling helden van toen en nu, variërend van Marco van Basten tot Wesley Sneijder en van Edwin van der Sar tot Maarten Stekelenburg. Ze zijn door fotograaf Ruud Baan gefotografeerd op een manier zoals we ze niet vaak zien en waarmee recht wordt gedaan aan hun unieke talent. Al deze Stars komen samen in een mooi vormgegeven album. Dit album gaat over de grote mannen van het Nederlandse voetbal die in het geheim samen trainen om elkaar nog beter te maken en van elkaars talenten te leren.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.starsoffootball.nl