Gemeente Vlaardingen


De Buitenlijn: een schoon en heel begin

We werken het hele jaar door aan een schone en hele stad. Helpt u ook dit jaar weer mee? Mail of bel de Buitenlijn met uw meldingen voor alle zaken in het openbare gebied in onze stad. Dat kan bijvoorbeeld gaan om bestrating van straten of stoepen waar iets mis mee is, lantaarnpalen die het niet doen, of speeltoestellen met gebreken.

De gemeente gaat met uw melding zo snel mogelijk aan de slag. Als het probleem niet of niet direct opgelost kan worden, dan krijgt u hiervan schriftelijk bericht. Maar meestal lukt het ons om uw melding binnen 4 werkdagen af te handelen. Overigens kreeg u het afgelopen jaar van ons een bedankkaartje als uw melding afgehandeld was. Dit kaartje zal u in het nieuwe jaar niet meer toegestuurd worden.

U kunt uw digitale meldingen 24 uur per dag, 7 dagen per week doorgeven op www.vlaardingen.nl/buitenlijn. Telefonisch is de Buitenlijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur, telefoonnummer (010) 248 4000. Spoedeisende meldingen (zaken die direct gevaar opleveren, bijvoorbeeld gat in de weg, omgewaaide boom of asbest) kunt u tijdens kantoortijden telefonisch aan de Buitenlijn doorgeven. Buiten kantooruren geeft u spoedeisende meldingen door aan de Wachtdienst, telefoonnummer (010) 248 4777.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000