Gemeente Vlaardingen


De Wijkparticipatieprijs winnen, iets voor u?

Vlaardingen reikt ieder jaar de Wijkparticipatieprijs uit. Deze prijs van EUR10.000 beloont en stimuleert bewoners en initiatieven die de leefbaarheid in hun wijk duurzaam verbeteren. Leefbaarheid in een wijk bestaat nou eenmaal niet zonder haar bewoners. Het is dan ook geweldig dat er in Vlaardingen zoveel actieve buurtbewoners zijn die met elkaar zorgen voor een prettige leefomgeving. De gemeente looft jaarlijks de Wijkparticipatieprijs uit om initiatieven te belonen en te ondersteunen. Iets voor uw wijk?

Heeft u het afgelopen jaar met medewijkbewoners de straat opgeknapt? Een buurtfeest georganiseerd? Taallessen of sportactiviteiten ter bevordering van integratie georganiseerd? Computerles gegeven of een heel andere activiteit ondernomen om de leefbaarheid in uw buurt te verbeteren? Schrijf u dan nu in voor de wijkparticipatieprijs. U maakt dan kans op een bedrag van EUR 10.000,- om in uw wijk te investeren. Naast het geldbedrag krijgt u ook hulp voor een bestaand of nieuw initiatief in uw wijk. Het thema is dit jaar `Eigen kracht'.

Inschrijven

Twijfelt u of u aan alle voorwaarden voldoet? Stuur dan toch vóór 28 januari 2011 een aanmeldformulier in. Wij lezen uw aanmelding zorgvuldig door en laten u in februari weten of u kans maakt op de prijs. Niet geschoten is altijd mis!

De uitreiking van de wijkparticipatieprijs vindt plaats tijdens de Dag van de Burgerparticipatie op 26 maart 2011. Gaat u de uitdaging aan?

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000