Politie Gelderland-Zuid

Poging tot beroving

Buren, 30-12-2010 o Woensdagnacht hebben drie onbekende mannen geprobeerd een 32-jarige man te overvallen in Buren. Na hulpgeroep van het slachtoffer, vluchtten de daders in vermoedelijk een kleine blauwe auto. Het regionale overvallenteam vraagt getuigen om zich te melden.

De overval vond vannacht plaats tussen 02.00 en 02.15 uur. Dit gebeurde op het moment dat het slachtoffer op de Herenstraat uit zijn auto was gestapt. De man werd door een van de drie daders bedreigd met een vuurwapen; daarbij werd geld geëist. Direct hierop begon het slachtoffer om hulp te schreeuwen. De daders zijn toen zonder buit gevlucht, in vermoedelijk een kleine blauwe auto richting Voorstraat via de Peperstraat naar de Kornewal.

Onderzoek

Tijdens het politieonderzoek dat direct na de melding is gestart, zijn mogelijk bruikbare sporen veilig gesteld. Daarnaast hebben agenten met enkele getuigen gesproken. Het slachtoffer doet vandaag aangifte. De politie vraagt getuigen of mensen die menen anderszins informatie te hebben om contact op te nemen met het regionale overvallenteam op 0900-8844.

Signalement daders
Het gaat vermoedelijk om blanke mannen in de leeftijd van 20-25 jr

De daders droegen donkere sjaals voor het gezicht.

Dader 1

Deze man had een vuurwapen

Hij droeg een muts met zijkleppen en bont.

Deze jongeman was ongeveer 190 cm lang.

Dader 2
Deze man was kleiner en had kort donker haar.

Dader 3
Daarvan is op dit moment verder niets van bekend. (01)

Laatst gewijzigd 30-12-2010 13:01 | © Regio Gelderland-Zuid |