Veilig Verkeer Nederland

Nieuw handboek verkeersbrigade

donderdag, 30 december 2010

Cover Handboek Verkeersbrigade Voor iedereen die een verkeersbrigade wil oprichten of een verkeersbrigade coördineert is er een gloednieuw Handboek Verkeersbrigade ontwikkeld. Het nieuwe handboek kent een indeling in fases, waardoor de lezer exact datgene kan nalezen wat op dat moment van toepassing is: informatie over de verkennende fase, de stappen tot oprichting of werken met de verkeersbrigade.

Levend boek

Naast het stappenplan zijn er per hoofdstuk werkbladen te vinden als handvat bij de werkzaamheden van de verkeersbrigade. De Stichting Verkeersbrigadiers wil met de publicatie op zoveel mogelijk vragen een antwoord geven. Het Handboek Verkeersbrigade is daarom een 'levend' boek. Dat wil zeggen dat er steeds een beperkte oplage gedrukt wordt, zodat suggesties en opmerkingen van gebruikers steeds in het boek verwerkt kunnen worden.

Op de NOT

Van 25 tot en met 29 januari 2011 wordt de Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling (NOT) gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Bij de stand van VVN zal ook de Stichting Verkeersbrigadiers vertegenwoordigd zijn. Bezoekers kunnen er kennismaken met het nieuwe handboek, de nieuwe jassenlijn voor jeugdverkeersbrigadiers en het werk van de Stichting. Onder de bezoekers van de stand wordt elke dag een leuke prijs verloot.

Het Handboek Verkeersbrigade is te bestellen via de webshop van VVN.