Eerste online Gamestore met gespreide betaling


BUSSUM, 20101230 -- Tincube Gamestore, een van Nederlands jongste en snelstgroeiende online webwinkel voor allerhande games en gamebenodigdheden, luistert naar de wensen van zijn klanten.

Als eerste webshop voor games en toebehoren zal Tincube Gamestore de mogelijkheid bieden om gespreid te kunnen betalen. Dit is voor Nederlandse begrippen uniek.

Martin Buist, eigenaar van Tincube Gamestore zegt hierover: "Als startende ondernemer in een markt die enorm beweeglijk is en waar de vraag naar service steeds groter wordt, is het goed opletten geblazen. Je moet jezelf onderscheiden van je concurrenten. Door de snelle service die wij bieden tegen relatief lage prijzen, zijn we al op de goede weg en dat merken we. Maar door slim na te denken en in te spelen op een steeds grotere vraag, namelijk het gespreid betalen, kunnen we onze klanten nog beter bedienen."

Tincube Gamestore is hiervoor een samenwerkingsverband
aangegaan met Klarna, een Zweedse marktleider op het gebied van factuur- en betalingsoplossingen, die voor de incasso van de gespreide betalingen zal gaan zorgen. Wel dienen de klanten zich bewust te zijn van het feit dat gespreide betaling (verkapte leningen) ten allen tijde meer zal gaan kosten dan de reguliere prijzen.

Naast de mogelijkheid om gespreid te betalen, heeft Tincube Gamestore ook de mogelijkheid om per factuur achteraf te betalen. Na ontvangst van de te leveren producten, heeft de klant de mogelijkheid om binnen 14 dagen zijn factuur te voldoen. Dit samen met de vele betalings mogelijkheden die Tincube Gametore al aanbiedt, denkt Martin Buist dat de gameshop wel eens uit zou kunnen groeien naar een erg interessante concurrent voor de marktleiders op dit moment.

Wanneer je dus op zoek bent naar een goede , goedkope, snel leverende online Gameshop, die diverse betaalmogelijkheden biedt, dan zit je op www.tincubegamestore.nl op het juiste adres!





Ingezonden persbericht