Ingezonden persbericht


Actebis campagne 'Koud hè?!' groot succes

NIEUWEGEIN, 30 december 2010 - Resellers hebben vorige week massaal de sneeuwballen, die ze ontvingen tijdens de 'Koud he?!' actie bij Actebis, omgezet in wintercadeaus of winterkansprijzen. Daarmee is de laatste campagne van 2010 bij Actebis zeer succesvol afgesloten.

Tot en met 16 december ontvingen resellers sneeuwballen bij Actebis. Resellers bepaalde zelf of ze de sneeuwballen inwisselde voor wintercadeaus, zoals een vuurwerkpakket, of wilden inzetten om bijvoorbeeld een winterreis naar Oostenrijk te winnen. Resellers ontvingen al sneeuwballen bij een order van E 400,- of meer en als opwarmer kregen ze bij hun eerste order ook nog eens een lekker flesje Jägermeister.

"Als focus distributeur vinden we het belangrijk dat ook klanten die voor kleinere bedragen inkopen snel sparen voor leuke cadeaus en kansprijzen en dat is met deze campagne zeker het geval. We hebben gezien dat veel resellers de sneeuwballen enthousiast spaarde en uiteindelijk hebben omgezet in leuke cadeaus, zoals het vuurwerkpakket of het onverwinteringspakket", aldus Dominick Joosten, Marketing en E-business Manager bij Actebis.

Actebis; Focused Distribution
Sinds begin 2010 mogen resellers van Actebis nog meer specifieke aandacht, 'focus' verwachten. De verkoopafdeling van Actebis focust zich op verschillende klantgroepen; Retail en E-tail, MKB en B2B. Dedicated Account Managers zorgen, onder andere door kennis, persoonlijk contact en flexibiliteit, voor een samenwerking specifiek afgestemd op deze klantgroepen. Daarnaast worden er regelmatig exclusieve events georganiseerd. Hierdoor is het voor resellers mogelijk om meer informatie te krijgen over producten en om één op één in gesprek te gaan met de leverancier.

Actebis Groep

Actebis Computers B.V. maakt deel uit van de Actebis Groep met vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk. Met een omzet van 3,5 miljard is de Actebis Groep de nummer 3 IT-distributeur in Europa. In Nederland is Actebis, sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Meer informatie is te vinden op.