Ingezonden persbericht


Leden coöperatie PGGM krijgen eigen magazine

Alle 551.903 leden van de coöperatie PGGM ontvangen deze week het eerste nummer van het ledenmagazine PGGM&CO. Het ledenmagazine verschijnt vier maal per jaar en krijgt een centrale plaats in de communicatie met leden naast onder meer de website en e-nieuwsbrief. PGGM&CO is ook beschikbaar als app voor de iPad.

PGGM&CO brengt nuttige informatie over zorg, welzijn en financiën, maar ook aanbiedingen onder de aandacht van alle leden van de coöperatie. PGGM&CO is een blad van, voor en door de leden, die optreden als gastredacteuren, reageren op stellingen en hun goede doel onder de aandacht van andere leden brengen. Onderzoek wijst uit dat de leden van PGGM graag via een magazine worden geïnformeerd.

Frido Kraanen, Directeur Coöperatie en Leden bij PGGM: "PGGM&CO is echt het clubblad van onze leden. Wij verwachten dat leden zich door het blad bewuster worden van hun lidmaatschap en dat PGGM&CO de ledentevredenheid verder vergroot."

Het coöperatieblad PGGM&CO wordt in samenwerking met de leden gemaakt. Elke editie staat onder gastredactie van een afdeling uit de sector zorg en welzijn. De gastredactie van het eerste nummer is in handen van Afdeling De Brug van Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen aan den Rijn, die door PGGM is uitgeroepen tot 'Beste Zorgafdeling van 2010'. In dit nummer vertelt Marieke over haar werk als verpleegkundige op de kinderafdeling van het Utrechtse Diaconessenhuis en Babette over haar vrijwilligerswerk voor de Bart de Graaff Foundation. Verder informatie over de coöperatie PGGM en de resultaten van een onderzoek hoe leden aankijken tegen hun oude dag. Over PGGM
PGGM is de uitvoeringsorganisatie voor collectieve pensioenregelingen, voornamelijk in de sector zorg en welzijn. Daarnaast is PGGM ook de inkomensverzorger voor mensen in de sector zorg en welzijn. PGGM beheert momenteel circa EUR 100 miljard pensioenvermogen van ruim 2,3 miljoen (oud-) werknemers.

Zeist, 30 december 2010
()