Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: INTERNATIONAAL TOPTALENT MET OUDJAAR IN SCHILLER THEATER

Op 30 en 31 december zal de geboren Utrechtse zangeres en Internationaal bekende zangeres EliZe (Elise van der Horst) speciaal terugkeren naar haar geboorteplaats om voor u als publiek op te treden met haar vaste pianist Wilco Koster. EliZe trad op jonge leeftijd al op met Kinderen voor Kinderen. Ze brak zes jaar geleden door met haar debuutsingle Shake, deze werd Dancesmash op Radio 538. Er volgden nog een aantal TOP-10 singles en debuutalbum genaamd In Control. Naast haar zangcarrière is EliZe ook bekend als presentatrice van o.a. So You Think You Can Dance. EliZe en Wilco zullen vier speciale muziekvoorstellingen ten gehoren brengen!

Op 31 december zal de Utrechtse Rutger Smoorenburg haar de avond komen aanvullen met zijn oudejaarsconference "Wie niet weg is...". In "Wie niet weg is." onderzoekt Rutger wat er na alle rampspoed nog van de beschaving is overgebleven en welke wijze lessen we voor de toekomst kunnen leren. Met verbeterde chaos en steile afdwalingen naar de spelonken van de samenleving brengt Rutger u een scherpe analyse van het afgelopen jaar.

Voorstellingsdata: Donderdag 30 december om 14:30 uur en 20:30 uur Vrijdag 31 december om 14:30 uur en 20:00 uur.

Locatie: Schiller Theater Place Royale, Minrebroederstraat 11, Utrecht Reserveren: www.schillertheater.nl of 030-2319380. Wij raden u aan tijdig te reserveren want vol=vol.

-----
Noot voor de redactie