Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 16 december 2010

RUBEN NICOLAI PRESENTEERT WEG MET 2010

WAT VERSNIPPEREN WE EN WAT NEMEN WE MEE NAAR 2011?

Talentenjachten, sorry zeggen, alle gadgets die beginnen met een i of voetballers die hun tegenstander in de schouder bijten. Welke fenomenen van het afgelopen jaar nemen we mee naar 2011 en welke geven we definitief een rotschop? In Weg Met 2010 vellen zes BN'ers onder leiding van Ruben Nicolai hun snoeiharde oordeel. Het publiek beslist uiteindelijk of iets de shredder in kan of nog een jaar mee mag. Verder in het programma de fragmenten die je zeker nog eens terug wilt zien of juist zo snel mogelijk wilde vergeten. Weg Met 2010 is donderdag 30 december van 20.25 tot 21.40 uur te zien bij BNN op 3.

Volgens Ruben hebben we het afgelopen jaar zoveel meegemaakt dat hoog tijd is om de balans op te maken. Ruben: 'Ik hoop dat er niet meer veel gebeurt de komende twee weken, want we zitten nu al met een overvolle uitzending!'

In het panel van de bekende Nederlanders zitten zes smaakmakers van het afgelopen jaar. Onder andere VVD-kamerlid Jeanine Hennis Plasschaert, Lange Frans, PVV'er en uitvinder van het dierenalarmnummer Dion Graus en Jojanneke van Pownews mogen het publiek beïnvloeden met hun ongezouten mening. Oh Oh Cherso's Sterretje zorgt tussen de verschillende rondes door voor de tunes.




Ingezonden persbericht