Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie TROS/AVRO
Hilversum, 28-12-2010

Televisie
EENVANDAAG
Uitzending donderdag 30 en vrijdag 31 december
Nederland 1 - 18.15 uur

EENVANDAAG JAAROVERZICHT: DE VERHALEN VAN 2010

De laatste twee dagen van het jaar maakt EENVANDAAG de balans op van 2010. Presentator Bas van Werven stapt in een Saab die even oud is als hijzelf. Hij gaat het land in op zoek naar de verhalen, mensen en kwesties van het afgelopen jaar. De tocht wordt vanuit de lucht gevolgd met een op afstand bestuurbare helikoptercamera. Wat van 2010 zal ons bijblijven? Wat van 2010 willen we liever vergeten? Voor het antwoord doorkruist EENVANDAAG het land.

Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere het WK, de pensioencrisis, de ramp in Haïti, gerechtelijke dwalingen, schaatsen en de PVV. En ook onbeschofte oudjes, de katholieke kerk, de damschreeuwer, de verkiezingen, de erfenis van Jan Peter Balkenende, gaswolken en doemscenario's komen voorbij. Bovendien aandacht voor de lichtpuntjes van 2010.

Gasten die hun opwachting maken in het EENVANDAAG jaaroverzicht: Dick van Toorn (de fysiotherapeut van Arjan Robben), advocaat Geert-Jan Knoops, Ada en Bep van de Benidorm Bastards, PVV'er Sietse Fritsma, Mark Tuitert, politiek commentator Kees Boonman en vele anderen.

Kijk voor meer informatie op www.eenvandaag.nl



Ingezonden persbericht