Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Jannes nummer 1 in de Hollandse Honderd!

SNEEK, 30 december 2010 - 'Zij gelooft in mij' van Andre Hazes, 'Leef nu het kan' van Jan Smit, 'Manuela' van Jacques Herb en 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij' Frans Duijts. Vier succesvolle nummers die aanspraak maakten op de hoogste notering in de Hollandse Honderd, die RADIONL donderdag 30 december uitzond. Maar allevier moesten ze dit jaar hun meerdere erkennen in 'Zwevend naar geluk' van Jannes.

Van 09.00 tot 18.00 uur werd de traditionele Hollandse 100 uitgezonden op RADIONL. De dj's van het station kropen beurtelings achter de microfoon om de lijst met de honderd beste Nederlandstalige hits aller tijden uit te zenden. De luisteraars konden via de website van RADIONL stemmen op hun favoriet.

Tegen 18.00 uur maakte RADIONL-dj Taeke Wouda bekend dat 'Zwevend naar geluk' de meeste stemmen had ontvangen. Het nummer staat daardoor op nummer 1 in de Hollandse Honderd van 2010. Jannes volgt daarmee Frans Duijts op, die in 2008 en 2009 op de eerste plaats stond met 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij'.

Taeke Wouda: "Er is ook dit jaar weer massaal gestemd op de lijst. Met als resultaat dat Jannes nummer 1 is van de Hollandse Honderd van 2010. Voor Jannes persoonlijk ook erg leuk, aangezien hij dit jaar zijn 10-jarig artiestenjubileum viert."

Het overzicht met de 100 beste Nederlandstalige hits is te zien op www.radionl.fm

RADIONL is de commerciële radiozender die 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt met Nederlandstalige meezingers van toen en de hits van nu. Kijk voor meer informatie op www.radionl.fm

Noot voor de redactie (