Politie Friesland

Politieberichten van donderdag 30 december

Fryslân, 30-12-2010 o Politieberichten van woensdag 29 december 07.00 tot donderdag 30 december 07.00

www. dadergezocht.nl klaar voor het nieuwe jaar
Fryslân De opsporingssite van de politie Fryslân www.dadergezocht.nlis klaar voor het nieuwe jaar. De site is vernieuwd en heeft hierdoor meer mogelijkheden gekregen.

Beelden Uploaden
Getuigen van strafbare feiten en die hier opnames van gemaakt hebben, kunnen deze beelden via dadergezocht.nl uploaden en naar de politie sturen. Naast de van beelden van bewakingscameras worden er nu ook actuele opsporingsberichten geplaatst. Met de vernieuwde site hoopt de politie meer bezoekers aan te trekken en nog meer zaken op te lossen. Het komende jaar gaat de politie Friesland verder met het doorontwikkelen van dadergezocht.nl.

Site·
Dadergezocht.nl wordt gemaakt in samenwerking met het Openbaar Ministerie. Dit jaar werden er 96 zaken gepubliceerd en ruim 132.000 unieke bezoekers brachten een bezoek aan de site. Er kwamen 141 tips binnen waarvan 52 via de Stichting Meld Misdaad Anoniem. Met deze informatie werden ruim 20 zaken opgelost.
Dader Gezocht heeft een eigen YouTube kanaal en een twitter-profiel. Tweets over opsporingsberichtgeving worden gepubliceerd via www.twitter.com/dadergezocht. Ruim 1500 mensen volgen dadergezocht via Twitter.