Hermes House Band viert Oud en Nieuw in Berlijn met miljoenenpubliek

22/12/2010 16:28

Xplo Music B.V.

Op Oudejaarsavond 2010 treedt de Hermes House Band op bij de Brandenburger Tor te Berlijn. Er wordt een publiek verwacht van ruim 1 miljoen mensen.

Gedeeltes van het Oudejaarsconcert worden vanaf 23:00 door de ZDF live uitgezonden.

De Hermes House Band is wereldwijd bekend door hits als "I Will Survive" en "Country Roads". Eerder dit jaar vierde de band haar 25 jarig bestaan in Het Nieuwe Luxor in Rotterdam. Het mega optreden in Berlijn is een goed voorbeeld van het internationale succes van de band.

Sinds 2000 is de band actief in Duitsland, en scoorde daar vele hits. De afgelopen jaren heeft de band hard gewerkt aan haar live reputatie in het buitenland.

Muzikaal leider Mark Snijders vindt het een grote eer gevraagd te zijn voor het Duitse Sylvester feest. "Dit is één van de grootse Oud en Nieuw vieringen ter wereld, een kroon op meer dan 20 jaar optreden met deze band."

De band zal als afsluiter van het concert een eigentijdse versie van "You'll Never Walk Alone" ten gehore brengen. Snijders: "Dit nummer heeft voor ons Rotterdammers een bijzondere betekenis. Het voornemen is om dat gevoel in 2011 bij onze Oosterburen over te brengen."





http://www.hermeshouseband.com

http://www.xplo.nl/