RTL Group

Knallende oudejaarsspecial 'Ik Hou van Holland - Oud & Nieuw' bij RTL 4

Hoe kan je vrolijker het jaar afsluiten dan met de gezellige oudejaarsspecial van de populaire RTL 4 show Ik Hou Van Holland met Linda de Mol? Teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge deelt zijn enthousiasme met teamleden Jan Kooijman, Frans Bauer en Leontine Borsato. En speciaal voor deze gelegenheid neemt Irene Moors als captain plaats achter de desk met haar teamleden Epke Zonderland, Danny de Munk en Daphne Deckers.

Uiteraard staat deze Oud & Nieuw-special geheel in het teken van vuurwerk, oliebollen, champagne én natuurlijk een terugblik op 2010. Alle vragen die Linda op de teams afvuurt gaan over het afgelopen jaar. In deze extra lange aflevering is het feest helemaal compleet als diverse artiesten hun hits uit 2010 ten gehore brengen. Wie het zijn die de feestvreugde verder komen opkrikken, blijkt in het spel Raad Een Lied.

Voor enkele landgenoten eindigt het jaar wel heel bijzonder, als blijkt dat ze een fors bedrag winnen in een van de twee extra trekkingen van de Nationale Postcode Loterij. Direct na twaalf uur gaat het nieuwe jaar van start met bloopers en hoogtepunten van alle Ik Hou Van Holland-uitzendingen uit 2010.

Uitzending: vrijdag 31 december 2010, tussen 22.00 en 0.20 uur bij RTL 4.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Danielle van Es tel. 035 6718482, danielle.van.es@rtl.nl.