VU medisch centrum

Werkzaamheden aan de De Boelelaan in 2011

31 december 2010

plattegrond van de werkzaamheden. klik voor een grotere versie Van januari 2011 tot en met april 2011 is een deel van de rijbaan op de De Boelelaan voor het autoverkeer richting de Amstelveenseweg afgesloten. De afsluiting vindt plaats tussen de Buitenveldertselaan en de Van der Boechorststraat. De rijbaan de andere kant op, tussen de Van der Boechorststraat en de Buitenveldertselaan richting Vrije Universiteit, blijft gewoon open. Het autoverkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de Buitenveldertselaan en de Van Nijenrodeweg naar de Amstelveenseweg. Fietsers en voetgangers maken gebruik van het fiets- en voetpad aan de kant van de Vrije Universiteit. De afsluiting is nodig in verband met de werkzaamheden voor het verplaatsen van de huidige tramlus op de Gustav Mahlerlaan en verlengen van lijn 16 en 24. Vanaf het najaar van 2011 rijden de trams door naar de hoek De Boelelaan/Buitenveldeldertselaan. Hier komt de nieuwe tramhalte en lus te liggen.

Het gehele werk gebeurt in vier fasen en duurt tot eind 2011.

Fase 1 vindt nu tot eind 2010 plaats en bestaat uit voorbereidende werkzaamheden. De afsluiting van de De Boelelaan is onderdeel van fase 2 en duurt tot april 2011. Fase 3 en 4 lopen van mei tot en met december 2011.
Het werk kan hinder voor de omgeving veroorzaken en gevolgen hebben voor automobilisten, fietsers en voetgangers.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.zuidas.nl . De nieuwsbrief van de Zuidas over de werkzaamheden kunt u hieronder downloaden. bron: Origineel

downloads


* nieuwsbrief werkzaamheden De Boelelaan december 2010 (PDF bestand - 743. kilobytes)

Zie het origineel