FNV KIEM

Art-flaunt: een nieuw online kunstplatvorm!

vrijdag 31 december 2010

Sinds december 2010 is het internet een nieuwe gratis kunstwebsite rijker: www.art-flaunt.com Dit online platvorm richt zich op kunstenaars, galeries, musea, evenementen, en kunstliefhebbers. Voor kunstenaars is het mogelijk om op een effectieve manier hun kunst te presenteren en promoten. Galeries en musea kunnen de collectie presenteren en promoten, evenementen en initiatieven worden onder de aandacht gebracht.

Art-flaunt is niet alleen opgezet als community, maar richt zich ook op de andere community's. Zo kan er een applicatie geplaatst worden op Facebook en Hyves. Met deze applicaties wordt jouw profiel in het kort weergegeven, zodat uw vrienden altijd op de hoogte kunnen blijven van uw ontwikkelingen. Een profiel aanmaken op art-flaunt is eenvoudig. Hierdoor is de website laagdrempelig en gebruiksvriendelijk.

Art-flaunt richt zich op de internationale markt, zo kunnen de kunstwerken en de initiatieven wereldwijd gedeeld worden. Liefhebbers en potentiële kopers kunnen door middel van de handige zoekfunctie kunst naar hun smaak vinden. Ze kunnen zelf contact opnemen met de kunstenaar, die zelf de eventuele verkoop begeleid.

Om art-flaunt tot een succes te maken en dus de kunst maximaal te kunnen promoten, is art-flaunt op zoek naar kunstenaars, galeries, musea, evenementen en kunstliefhebbers die een profiel willen openen. Onder alle profielen die voor 1 april 2010 toegevoegd zijn en voorzien zijn van tenminste een beschrijving, profielfoto en aanvullende foto's, wordt een professionele website vergeven!

Voor meer informatie over deze website kunt u een e-mail sturen naar info@art-flaunt.com