Gemeente Laren


Fusie S.W.O.-BEL en Versa Welzijn

27-12-2010

Per 1 januari 2011 gaat Stichting Welzijn Ouderen van Blaricum, Eemnes en Laren (S.W.O.-BEL) fuseren met Versa Welzijn. Voor de senioren en hun mantelzorgers uit Laren zal de fusie niet zoveel veranderen. Wel vervalt door de bezuinigingen het inloopspreekuur op vrijdagochtend. Dat betekent dat u vanaf 3 januari 2011 van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur terecht kunt in het Wijksteunpunt, Onder de Bogen 1 in Laren. De telefonische bereikbaarheid is voortaan maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Voor alle informatie, advies, bemiddeling en ondersteuning bij vragen die betrekking hebben op welzijn, wonen en zorg kunnen senioren en hun mantelzorgers terecht bij de ouderenadviseurs. Adviseurs Tineke van Noord en Esther Eggenkamp zullen u ook vanaf januari tijdens de inloopspreekuren te woord staan. Bent u niet in staat om naar het spreekuur te komen, dan kan één van de adviseurs u thuis bezoeken.

Ook mensen die (nog) geen hulpvraag hebben, kunnen binnenlopen voor informatiemateriaal of een persoonlijk gesprek met de ouderenadviseur of de coördinator mantelzorgondersteuning.

Afspraak externe organisaties
Het is ook mogelijk om bij het Wijksteunpunt een afspraak te maken met medewerkers van externe organisaties zoals MEE, Vivium, Amaris en Maatschappelijk Werk Versa. De MEE consulent heeft spreekuur op woensdagochtend van 10 tot 12 uur in het Wijksteunpunt. Dit blijft voorlopig zo.

PC helpdesk
Van dinsdag t/m vrijdag kunnen senioren in het Wijksteunpunt terecht bij de PC helpdesk voor ondersteuning bij het werken met de computer.

|