Vodafone wint gouden steeksleutel 2010

31/12/2010 11:45

Vodafone Libertel NV

31 december 2010 - Vodafone is als winnaar uit de bus gekomen bij de Gouden Steeksleutel-verkiezing van 2010. Bij deze jaarlijkse verkiezing brengen bezoekers van Tweakers.net hun stem uit op de in hun ogen beste producten van het afgelopen jaar op het gebied van consumentenelektronica, computers, games en mobiele telefoons. Tussen 6 en 26 december kon worden gestemd. In totaal zijn er meer dan 200.000 stemmen uitgebracht in de diverse categorieën.

Vodafone kreeg 33,6 procent van de stemmen binnen de categorie "beste telecomprovider". De winnaar van vorig jaar, T-Mobile, eindigt als tweede met 19,8 procent van de stemmen.

Tweakers.net schrijft in haar toelichting: "Vorig jaar had Vodafone last van het feit dat het kampte met een grote storing vlak voor de stembussen open gingen: vermoedelijk heeft dat de uitslag toen beïnvloed." KPN staat derde, dochtermerken Hi en Telfort pakken de vierde en vijfde plaats.

Over Vodafone Libertel B.V.:

Vodafone Nederland is het tweede mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid en heeft ruim 4,8 miljoen klanten per 30 september 2010. De hoofdkantoren zijn gevestigd in Maastricht en Amsterdam. Daarnaast zijn er kantoren in Son en Zaltbommel. Vodafone Nederland maakt deel uit van Vodafone Group, in omzet een van 's werelds grootste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld, met circa 343 miljoen eigen en gedeelde klanten per 30 september 2010. Vodafone heeft momenteel deelnemingen in aandelenkapitalen in meer dan 30 landen verspreid over vijf continenten en meer dan 40 partnernetwerken wereldwijd. Voor meer informatie, ga naar www.vodafone.nl en www.vodafone.com

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.vodafone.nl