IT-Staffing bundelt werkmaatschappijen tot één geheel

31/12/2010 11:57

IT-Staffing B.V.

De detacheerder van ICT professionals richt zich in op de toekomst.

Vanaf 1 januari 2011 is de naam 'IT-Staffing' de corporate identity van de gehele groep. De namen ABC Team, Info Motion, Bariton, Paxton, Centor, Software Pool en SCP komen hiermee te vervallen.

IT-Staffing is ervan overtuigd dat zij met de voorgenomen maatregel haar positie als toonaangevende marktleider kan en zal behouden. De toekomst biedt in toenemende mate kansen die het bedrijf vanuit een krachtige concurrentiepositie wil benutten. Dit vereist een grote mate van flexibiliteit en wendbaarheid die alleen te bereiken is vanuit een centraal aangestuurde organisatie.

In de afgelopen jaren is de inzet van zp-ers bij bedrijven explosief gegroeid. Er is een toenemende vraag naar flexwerkers en veel organisaties maken gebruik van zp-ers bij een tijdelijk tekort aan menskracht.

IT-Staffing stelt zich ten doel om, direct en zonder overbodige tussenschakels, zelfstandige ICT professionals in te zetten op projecten bij haar opdrachtgevers.

De complexiteit van wetgeving vereist een hoge mate van deskundigheid. Voorkomen moet worden dat inhuurders en zp-ers worden geconfronteerd met navorderingen loonheffing. Door haar jarenlange ervaring op dit gebied is IT-Staffing in staat haar relaties te vrijwaren van deze risico 's. IT-Staffing verzorgt desgewenst de volledige contractuele afhandeling voor organisaties die zelf zp-ers inhuren.

Skills for work.

Organisaties kunnen rekenen op ervaren en deskundige IT specialisten. In overleg met de opdrachtgever wordt het gewenste profiel vastgesteld waarbij veel aandacht wordt besteedt aan de persoonlijke eigenschappen van de kandidaten. Sinds haar oprichting in 1986 heeft IT-Staffing een uitgebreid netwerk aan IT specialisten opgebouwd. Kennis en ervaring wordt via haar systeem Skills for Work vastgelegd. Van alle IT specialisten is een trackrecord beschikbaar.

Internationalisatie.

Om internationaal werkende organisaties beter van dienst te kunnen zijn heeft IT-Staffing vestigingen in België, Duitsland en Zwitserland geopend.

De bundeling van haar werkmaatschappijen tot één IT-Staffing zal naar verwachting van haar directeur Wessel van Alphen leiden tot meer mogelijkheden voor zelfstandige IT professionals om opdrachten te verwerven. De inhuurmarkt voor zp-ers is zich aan het professionaliseren en IT-Staffing heeft de ambitie om daar een leidende en toonaangevende rol in te spelen.





http://www.it-staffing.nl