Volker Wessels Stevin NV

Fusie VolkerWessels Vastgoed

Na een periode van aftellen is de fusie tussen Volker Wessels Vastgoed, Planoform Vastgoedontwikkeling en De Koning Wessels Vastgoed een feit. Vanaf 1 januari gaan deze 3 bedrijven verder als VolkerWessels Vastgoed.

VolkerWessels Vastgoed werkt in 2011 nog vanuit de twee bekende vestigingen in Arnhem en Zoetermeer. Vanaf 2012 is de nieuwe huisvesting in het nieuwe concernkantoor van VolkerWessels in Amersfoort gereed.

VolkerWessels Vastgoed is een landelijk werkende ontwikkelaar en maakt onderdeel uit van het VolkerWessels concern. Het nieuwe bedrijf richt zich als risicodragend ontwikkelaar op gebiedsontwikkeling, woningbouw, zorgvastgoed en commercieel vastgoed. Daarbij wordt een sterke klant- en marktfocus niet uit het oog verloren.

VolkerWessels Vastgoed streeft ernaar een balans te creëren tussen sociale verantwoordelijkheid (People), milieu (Planet) en rendement (Profit). Daarnaast staat het bedrijf met twee benen in de maatschappij en is niet bang haar verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van duurzaam bouwen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

VolkerWessels Vastgoed gaat in 2011 vol enthousiasme verder met de ontwikkeling van duurzame woon-, werk- en leefomgevingen voor de huidige en de nieuwe generatie.
Nieuwsoverzicht


* Contact

* VolkerWessels - hoofdkantoor
» Plan uw route Oostmaaslaan 71
3063 AN ROTTERDAM
T +31 (0)10 424 42 44
F +31 (0)10 424 42 33