Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 28-12-2010

ACHT POWERVROUWEN VERSTERKEN PANEL OP ZOEK NAAR ZORRO

Brigitte Heizer bijt spits af op 1 januari

De eerste powervrouw die deel zal nemen aan het panel van Op zoek naar Zorro is Brigitte Heizer. Zij trapt 1 januari af en zal haar mening, als winnares van het AVRO-programma Op zoek naar Evita, niet onder stoelen of banken steken. Nieuw dit jaar is ook dat dit derde panellid zal optreden met de Zorro's. Op zoek naar Zorro wordt op 1 januari non-stop uitgezonden om 21.25 uur op Nederland 1.

Op oudejaarsavond stelt de AVRO alle Zorro's in spé voor. In Op zoek naar Zorro ­ de 11 van 2011 zijn de elf finalisten gevolgd in hun lange weg naar de live shows. Wie kiest het Nederlands publiek als de favoriete Zorro? Op de laatste dag van 2010 een terugblik naar de intensieve voorbereidingen en vooruitblik op wat gaat komen. In deze extra lange aflevering zien we naast de elf multi-talenten ook presentator Frits Sissing, de vertrouwde panelleden Erwin van Lambaart (voorzitter) en Pia Douwes en uiteraard Willem Nijholt.

opzoeknaarzorro.avro.nl
Volg Ruud, Kelvin, Sandor, Dennis de G, Jeroen, Roman, Dennis ten V, Tommie, Marijn, Samuel en Mischa via hun eigen weblog. Via de blogs worden de fans op de hoogte gehouden van alles wat de jongens beleven. En natuurlijk kunnen de bezoekers een berichtje achterlaten voor de heren. Verder zijn exclusieve beelden van de repetities te zien en maakt de AVRO als eerste bekend welke nummers de Zorro's de volgende liveshow zingen.

Op opzoeknaarzorro.avro.nl is ook meer te lezen over het bijwonen van de live-shows. Dit jaar is nog veel meer plek voor publiek.

Op zoek naar Zorro ­ de 11 van 2011, vrijdag 31 december, AVRO, Nederland 1, 20.30 uur Eerste liveshow Op zoek naar Zorro: zaterdag 1 januari, AVRO, Nederland 1, 21.25 uur Daarna elke zaterdag om 20.25 uur liveshow en resultshow om 21.55 uur

Op Zoek naar Zorro wordt geproduceerd door Eyeworks.


---



Algemene omroepvereniging AVRO