Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 28 december 2010
BNN-DJ AJOUAD LUIDT 2011 IN OP 3FM

credits: Manon van der Zwaal

THE SENSE OF DANCE MET OUD & NIEUW VANAF DUITSE SENSATION

De jaarwisseling op 3FM wordt dit jaar gedaan door Ajouad el Miloudi. In een speciale uitzending van The Sense of Dance luidt de BNN-dj 2011 in. Niet vanaf de studio in Hilversum, maar rechtstreeks vanaf Sensation in Düsseldorf. In het programma zijn de live sets van de beste dance-dj's van dit moment te horen. Fedde le Grand, Sebastiaan Ingrosso, Joris Voorn & 2000 and One en Richie Hawtin komen in de studio langs om terug te blikken op hun megasuccessen van het afgelopen jaar en te vertellen over hun plannen voor 2011. De speciale uitzending van The Sense of Dance is vrijdag 31 december van 23.00 tot 04.00 uur te horen bij BNN op 3FM.

Ajouad kan zich geen betere plek bedenken om de jaarwisseling te vieren. 'Nieuwjaar vieren op één van de grootste dansfeesten ter wereld, met de beste dj's die er rondlopen tijdens een live uitzending voor BNN op 3FM. Mijn jaar kan niet beter beginnen!'

Naast de live sets en interviews kunnen luisteraars hun goede voornemens voor 2011 delen tijdens de speciale uitzending van The Sense of Dance. Ook bellen BN'ers in om hun nieuwjaarswensen uit te spreken.

----------