Ingezonden persbericht


KINK - OP 31 DECEMBER GAAT KINK FM HET JAAR UIT MET DE BESTE FESTIVALMUZIEK EN REPORTAGES

DJ Diederik van Zessen blikt terug op 98-daagse festivaltrip

Hilversum, 29 december 2010 | Kink FM DJ Diederik van Zessen heeft deze zomer 98 dagen aaneengesloten door Europa gereisd om getuige te zijn van meer dan 22 festivals. Op 31 december van 19:00 - 24:00 uur draait Van Zessen de beste festivalmuziek van 2010 en vertelt hij nog eenmaal over zijn ervaringen; openhartig en ongecensureerd.

Tijdens de afgelopen festivalzomer toerde DJ Diederik van Zessen door Europa en bezocht vrijwel alle muziekfestivals. Van Sziget in Hongarije en Bencassim in Spanje tot Provinssirock in Finland en Rock en Seine in Frankrijk: Van Zessen was erbij en deed op Kink FM live verslag van zijn ervaringen. Op Oudejaarsavond, vanaf 19:00 uur, schuift hij achter de microfoon om nog één keer de leukste reportages, de muziek van de festivalbands en niet eerder vertelde -ongecensureerde- verhalen te delen.

Diederik van Zessen, Kink FM DJ: "Vorig jaar rond Oud&Nieuw kwam ik op het idee om een zomer lang festivals te bezoeken. Nu, een jaar later, kan ik nog steeds nauwelijks geloven wat ik allemaal heb meegemaakt deze zomer. Op Oudejaarsavond ga ik proberen om alles op een rijtje te zetten. Modderige festivalweides, mobiele toiletten, Finse meisjes en natuurlijk mooie muzikale herinneringen: het zit er allemaal in."

Na de festivalbelevenissen van Van Zessen, knalt Kink FM om middernacht als Messenger of Music het nieuwe jaar in met de Kink FM Jaarmix door DJ Sandstorm.

Kink
Kink is het platform van Nederland voor de liefhebber van goede pop- en rockmuziek. Via radio, internet, mobiel en tv worden zij door Kink op hun wenken bediend. Bekende Kink FM programma's zijn onder andere 2-Meter-De-Lucht-In, New Music, Kink40 en Oeverloos met presentatoren als Henk Kanning, Martijn Biemans, Ingrid Perez, Nando Kok en Leon Verdonschot.

Kink TV is dagelijks te zien tussen 23.00-02.00 uur op de interactieve muziektelevisiezender Xite, via UPC kanaal 618 en Caiway kanaal 57.

Kink heeft de volgende radiostations:
Kink FM, het station voor de beste pop- en rock. Kink FM is overal in Nederland te beluisteren via kabel, satelliet, internet; Kink Classics, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis. Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal
Kink X-Rated, met industrial, ambient, avant-garde en electronics.

Kink is onderdeel van de V-Ventures.


---

Noot voor redacties

Noot voor de redactie |

Ingezonden persbericht