Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 01-09-2010

AVRO NEEMT AFSCHEID VAN RUBEN NICOLAI

De AVRO neemt op 31 december afscheid van Ruben Nicolai. Met ingang van 1 januari 2011 keert de presentator terug naar BNN.

Ruben (35) begon zijn carrière bij de AVRO op 1 januari 2009. Hij presenteerde onder meer de AVRO-programma's 71° Noord, Take It Or Leave It, Wie is mijn ex? Zooo 30, Zooo Rechts, Maximum Bereikt en Gehaktdag.

Ruben Nicolai: "Ik kijk terug op een mooie tijd. Bij de AVRO heb ik andere inhoudelijke kanten en talenten van mezelf verder kunnen ontwikkelen en met bijzondere, getalenteerde collega's mogen samenwerken. Die herinneringen zijn heel dierbaar."

Programmaleider TV Kees Tukker: "Soms kruipt het bloed waar het niet gaan kan. We zien Ruben niet graag gaan, maar we kennen zijn ambitie en hebben daar respect voor. Hij was een waardevolle aanvulling op ons presentatorenteam en ik ben blij dat hij binnen de publieke omroep behouden blijft als prominent televisiegezicht. Ik wens hem veel succes bij de ontwikkeling van zijn verdere loopbaan."

Tot aan zijn vertrek zal Ruben in november waarschijnlijk nog de eenmalig fondsenwervende liveshow 'Sta Op Tegen Kanker' mede presenteren.



Ingezonden persbericht