RTL Group

RTL 8 nieuwe thuisbasis 'The Bold And The Beautiful'

De Nederlandse kijkers kunnen de belevenissen van Eric, Stephanie, Ridge en Brooke in The Bold And The Beautiful blijven volgen. De Amerikaanse soap, die een trouwe schare fans kent, is vanaf maandag 31 januari op doordeweekse dagen te zien bij RTL 8. The Bold And The Beautiful is voor RTL een vertrouwd programma; van 1990 tot 2006 was de meest bekeken soap ter wereld te zien bij RTL 4. Nadat The Bold de afgelopen jaren bij SBS 6 werd uitgezonden, vormt RTL 8 nu de nieuwe thuisbasis van de serie.

Programmadirecteur Remko van Westerloo is verheugd met de komst van de serie. Een populaire soap als The Bold And The Beautiful past perfect bij RTL 8. Naast vaste ankers als de Oprah Winfrey Show, Dr. Phil en As The World Turns maakt The Bold And The Beautiful het plaatje van de vrouwenzender compleet. Daarnaast zijn we blij dat de Nederlandse fans de kans krijgen hún soap te blijven kijken.

The Bold And The Beautiful werd in 1987 voor het eerst uitgezonden in de Verenigde Staten. Centraal staat de familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. In het veelbewogen leven van de Forresters draait alles om liefde, macht en fashion. Ondanks de aanzienlijke looptijd van The Bold And The Beautiful weet de soap steeds te vernieuwen met frisse gezichten en onvoorspelbare verhaallijnen.

Vanaf maandag 31 januari is The Bold And The Beautiful elke werkdag om 18.30 uur te zien bij RTL 8. Digitale kijkers kunnen s ochtends al een preview zien bij RTL Lounge. RTL 4 zendt dagelijks de herhaling van de soap uit.

The Bold And The Beautiful: Uitzending: RTL 8, vanaf maandag 31 januari elke werkdag om 18.30 uur.

Herhaling RTL 4, vanaf dinsdag 1 februari elke werkdag om 11.30 uur.

Preview RTL Lounge, vanaf maandag 31 januari elke werkdag om 11.00 uur.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Onderwaater, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718406 of marije.onderwaater@rtl.nl. Fotos zijn op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.