Gemeente Almelo

Nieuwjaarsbijeenkomst Almelo met Orkest van het Oosten en Mannenkoren

13 december 2010 - De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders luiden het nieuwe jaar graag met alle inwoners in met een nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 3 januari in het Theaterhotel. Het Orkest van het Oosten treedt vanaf 19.30 uur op, samen met het Almelo's Christelijke Mannenkoor en het Almelo's Mannenkoor. Het optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Urenco. Aansluitend is er van 20.30 uur tot 22.30 uur een nieuwjaarsreceptie.

Orkest van het Oosten
Orkest van het Oosten

Nieuwjaarsconcert
Het Nieuwjaarsconcert met het Orkest van het Oosten, het Almelo's Mannenkoor (AMK) en het Almelo's Christelijk Mannenkoor (ACM) op maandag 3 januari begint om 19.30 uur. Het orkest speelt werken van ondermeer Johann Strauss, Ferdinand David en Georg Friedrich Händel. Kaarten voor het concert zijn vanaf dinsdag 21 december 17.00 uur gratis verkrijgbaar bij de publieksbalie in het Stadhuis van Almelo. Er zijn maximaal twee kaarten per persoon beschikbaar, zolang de voorraad strekt.

Nieuwjaarsreceptie
Aansluitend aan het concert is er van 20.30 uur tot 22.30 uur een feestelijke nieuwjaarsreceptie in de Beethovenzaal van het Theaterhotel. Iedereen is welkom om elkaar het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar. Er is live muziek en een drankje en een hapje.