Gemeente Helmond


Verkiezing Helmonder van het jaar

Op maandag 3 januari 2011 vindt de verkiezing van de Helmonder van het jaar plaats. Aansluitend volgt de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Helmond.

Genomineerden

De titel Helmonder van het jaar wordt uitgereikt aan een persoon of een instelling die zich op cultureel, sociaal of maatschappelijk gebied verdienstelijk heeft gemaakt voor de stad. Charel Nuytens zet zich al jaren in voor tal van verenigingen en organisaties op sociaal-cultureel en maatschappelijk gebied. Lex Coolen is onder meer actief voor de Keiebijters en - achter de schermen - ook voor het Kasteel van Sinterklaas. Hein Gruijters is een van de organisatoren van het jaarlijkse Zestiger Jarenpop-festival.

Publieksprijs

Een jury bepaalt wie er van deze drie genomineerden vandoor gaat met de prestigieuze titel. Ook u kunt dit jaar een stem uitbrengen op uw favoriet. De genomineerde met de meeste publieksstemmen gaat er vandoor met de publieksprijs. Klik hier om uw stem uit te brengen.

Nieuwjaarsreceptie

Aansluitend op de verkiezing van Helmonder van het jaar, volgt een optreden van het Helmondse koor Vivace. Na dit optreden is de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Helmond. Het College van Burgemeester en Wethouders nodigt u als inwoner van harte uit om samen het nieuwe jaar in te luiden. Ook vertegenwoordigers van verenigingen, instellingen en bedrijven zijn van harte welkom op deze receptie.

Programma:

18.00 uur: Verkiezing Helmonder van het jaar
19.00 uur: Optreden koor Vivace
19.15 uur: Start nieuwjaarsreceptie via inloop
21.30 uur: Einde