Gemeente Winterswijk

december Nieuwjaarsreceptie gemeente op 3 januari

Nieuwjaarsreceptie gemeente op 3 januari

21 december 2010

Optreden van Rutger de Vries en Mieke Slaats

Op maandag 3 januari 2011 vindt de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie plaats in Theater de Storm. Op het programma staat onder meer de uitreiking van de Pui Promotie Prijs 2010 en de 100% Winterswijk Trofee. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Rutger de Vries en Mieke Slaats. Er zijn dit jaar geen persoonlijke uitnodigingen verstuurd. De nieuwjaarsreceptie begint om 19.30 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Ieder jaar worden er traditiegetrouw een aantal prijzen uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie. De winkelier die in het afgelopen jaar zijn winkelpand het mooist heeft opgeknapt komt in aanmerking voor de Pui Promotie Prijs. Daarnaast reikt een jury bestaande uit vertegenwoordigers van VVV, ABH, OWIN, Horeca en gemeente elk jaar een prijs uit aan een persoon, ondernemer, vereniging of stichting die Winterswijk, ook buiten de gemeentegrenzen op de kaart zet. In het verleden ontving de winnaar hiervoor de Promokei, een replica van de zwerfkei naast het raadhuis. Deze Promokei wordt nu opgevolgd door de 100% Winterswijk Trofee. Hiervoor is gekozen om aan te sluiten bij de campagne `100% Winterswijk. Geniet van het pure leven!'.

Iedereen is welkom

Er zijn dit jaar geen persoonlijke uitnodigingen verstuurd. De nieuwjaarsreceptie is een openbare bijeenkomst en daarom dus ook voor iedereen toegankelijk. Het is een mooie gelegenheid om het college - maar ook andere bekenden - de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen.

Locatie

De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op maandag 3 januari 2011 van 19.30 tot 22.30 uur in Theater De Storm, Haitsma Mulierweg 11 in Winterswijk.