Gemeente Leeuwarden


nieuwjaarsfeest harmonie gemeente Leeuwarden 2011

Maandag 3 januari 2011: welkom!

Datum: maandag 3 januari 2011

Aanvang: 20.00 uur

Locatie: Stadsschouwburg De Harmonie

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarden nodigen u van harte uit om op maandag 3 januari in Stadsschouwburg de Harmonie terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar 2011.

Vanaf 19.00 uur staat er koffie en thee voor u klaar en vanaf 19.30 uur vindt er in de Aegonzaal een uniek combinatieoptreden plaats van Leeuwarder gemeentekoor De Schakel en Koorbusiness, het koor van de provincie Fryslân.

Het officiële programma begint om 20.00 uur en is gevarieerd, informatief en muzikaal. Traditiegetrouw opent het Frysk Jeugd Orkest en belicht burgemeester Ferd Crone, tijdens een interview met presentator Geert van Tuinen, de gebeurtenissen in 2010 en de verwachtingen voor 2011.

Muzikaal gezien komt u niets te kort, want met optredens van het Frysk Jeugd Orkest, Piter Wilkens en jeugdig viooltalent Floor le Coultre belooft het een mooie avond te worden. Als klap op de vuurpijl kunt u een bijzondere verrassingsact verwachten.

Kom op tijd want voor de Aegonzaal zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! U hoeft géén toegangskaarten aan te vragen. De nieuwjaarsbijeenkomst is openbaar en vrij toegankelijk.

De fietsenstalling aan het Ruiterskwartier is deze avond tot 24.00 uur geopend.

U bent van harte welkom!

Burgemeester en wethouders van Leeuwarden,

Drs. Ferd J.M. Crone, burgemeester

Drs. Carel H.J. Brugman, secretaris