Gemeente Kapelle

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Terugkijkend op het jaar 2010 staat de viering van Koninginnedag met de komst van de Koninklijke Familie naar Wemeldinge, met stip bovenaan. Het slechte weer op deze morgen doet daar niets aan af.

De doortocht van de Tour de France op een prachtige zondagmiddag in juli heeft ook vele inwoners bijzonder veel plezier opgeleverd. Zeeuwse promotie in optima forma!

Er is een nieuw gemeentebestuur door u gekozen en daarnaast is er ook een nieuwe regering aangetreden, politieke feiten waarbij de landelijke samenstelling heel wat meer voeten in de aarde had dan de gemeentelijke.

Dat was 2010, maar wat zal 2011 ons allen brengen? Dat is natuurlijk de vraag.

In ieder geval komt er een nieuwe burgemeester, wat voor vele betrokkenen toch ook weer wat spanning met zich zal meebrengen. Je weet wat voor persoon je had, maar wat krijgen we terug?

Vele andere zaken blijven koffiedik kijken, maar wij zijn van mening dat er genoeg gespreksstof zal zijn om met elkaar te spreken en elkaar het beste voor 2011 toe te wensen.

Wij nodigen u dan ook weer graag uit voor de traditionele nieuwjaarsreceptie op maandag 3 januari 2011 van 17.00 tot 20.00 uur in de hal van het gemeentehuis, Kerkplein 1, 4421 AA te Kapelle. Wij zien er naar uit om u dan in het gemeentehuis van Kapelle te kunnen ontmoeten.

Â

Kapelle, 22 december 2010

Burgemeester en wethouders van Kapelle,

De secretaris, De
loco-burgemeester,

mevrouw ir. M. Quapp J.H. Herselman