Dura Vermeer

Oegstgeest - 03 januari 2011

Website Nieuw-Rhijngeest vernieuwd

De website van Nieuw-Rhijngeest is geheel vernieuwd. Dura Vermeer Bouw Leidschendam en Bouwfonds Ontwikkeling zijn één van de motoren achter de ontwikkeling van deze nieuwbouwlocatie te Oegstgeest.

Nieuwsbrief
Wethouder Lia de Ridder van Oegstgeest had de eer de vernieuwde website, www.levenisbeleven.nl, over Nieuw-Rhijngeest te lanceren. Nieuw is de mogelijkheid om te abonneren om de nieuwsbrief Kompas waarin belangstellenden op de hoogte worden gehouden van alle nieuwbouwplannen op de locatie. Hierin staat alle informatie over Nieuw-Rhijngeest: welke woningen in verkoop zijn en welke woningen gebouwd worden. Maar ook geeft de website nu dus nog meer inzicht in de kwaliteiten van Nieuw-Rhijngeest.

Nieuw-Rhijngeest
Nieuw-Rhijngeest is een wijk in aanbouw waar het plezierig, rustig en veilig wonen is. Met veel groen en heel veel water in de leefomgeving. Verschillende projectontwikkelaars waaronder Bouwfonds Ontwikkeling en Dura Vermeer Leidschendam ontwikkelen samen met de gemeente Oegstgeest woningen in diverse stijlen en prijsklassen. In Den Aanvanck wordt al gewoond, in Rhijnwaeter en De Batavia zijn nog woningen te koop. Wie interesse heeft kijkt op www.levenisbeleven.nl.