Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 03-01-2011

Politie start onderzoek naar steekincident Hoogerheide

HOOGERHEIDE: De politie is een onderzoek gestart naar een steekincident maandagmorgen op de Raadhuisstraat. Daarbij werd een 18-jarige man uit Woensdrecht in zijn borst gestoken. Een 17-jarige jongen uit Bergen op Zoom is aangehouden in verband met het incident en ingesloten op het bureau.

Politie en de ambulancedienst reageerden rond 01.45 uur op een melding over een steekincident nabij een horecazaak aan de Raadhuisstraat. Ter plaatse troffen ze het slachtoffer op straat aan. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en daar behandeld, de man is opgenomen. Vrienden van het slachtoffer hadden de verdachte al overmeesterd. Hij werd overgedragen aan agenten. Het mes is in beslag genomen. Aanleiding voor het incident zou kunnen liggen in onenigheid over een fiets.

Rechercheurs hebben kort na het incident een getuige gehoord en diverse namen van jongeren genoteerd. Toch is de politie nog op zoek naar getuigen; zij kunnen zich melden op 0900-8844.

Agressieve Roosendaler met ijzeren staaf aangehouden

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagavond tegen 20.00 uur een 34-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens verboden wapenbezit. Agenten reageerden op een melding dat er voor een horecazaak aan de
Burgemeester Prinsensingel twee lastige mannen stonden. Ter plekke troffen de agenten de verdachte aan die met een ijzeren staaf diverse malen op een deur van de zaak sloeg. De Roosendaler werd ingesloten op het bureau.

Jonge automobilist zwaargewond na botsing met boom in Stampersgat

STAMPERSGAT: Een 19-jarige automobilist uit Oud Gastel is maandagmorgen zwaargewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. De man reed rond 08.00 uur over de Parallelweg-Noord toen hij door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijtraakte en tegen een boom botste. Hij zat niet bekneld, maar werd gelet op zijn verwondingen door de brandweer uit het wrak verwijderd. Het slachtoffer is met een op meerdere plaatsen gebroken bovenbeen en kneuzingen in het gezicht naar het ziekenhuis gebracht.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 03-01-2011 13:24 | © Regio Midden en West Brabant |