Politie Noord-Holland-Noord

Berichten van maandag 3 januari

Alkmaar, 03-01-2011 o 14.00 uur

Woninginbraak

Hoorn, zondag 2 januari

Op zondagmiddag werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Merensstraat in Hoorn. De inbraak vond plaats tijdens de afwezigheid van de bewoners tussen donderdag 30 december 18.15 en zondag 2 januari 17.45 uur. De daders kwamen binnen door het bovenlicht boven de achterdeur te forceren. De hele woning werd doorzocht. Uit de woning werd onder anderen een laptop ontvreemd.

Gebroken botten

Alkmaar, zondag 2 januari

Op zondagmiddag omstreeks 13.20 uur kwam een 80-jarige man ten val op de Hobbemalaan in Alkmaar. De man reed op een fiets en gleed door het gladde wegdek onderuit. Hij brak vermoedelijk zijn schouder. De man werd voor behandeling overgebracht naar het Medisch Centrum Alkmaar.

Wijdenes, zondag 2 januari

Op zondagavond omstreeks 19.00 uur brak een 57-jarige man uit Wijdenes een been toen hij met de fiets onderuit ging op de Molenweg in zijn woonplaats. Het slachtoffer werd met een ambulance overgebracht naar het Westfries Gasthuis in Hoorn.

Enkhuizen, zondag 2 januari

Op zondagavond omstreeks 18.10 uur gleed op de Romeinstraat in Enkhuizen een 59-jarige vrouw uit Enkhuizen onderuit. Toen zij zelf weer ging staan, bleek zij erg veel pijn te hebben. Mogelijk heeft de vrouw een heup gebroken. Zij werd voorbehandeling overgebracht naar het Westfries Gasthuis in Hoorn.

Joyriding

Heerhugowaard, zondag 2 januari

Op zondagavond hield de politie een 15-jarige jongen uit Heerhugowaard aan wegens joyriding. Zijn vader meldde s middags dat de jongen er met zijn auto vandoor was. Een speurtocht in de omgeving leverde aanvankelijk niets op. s Avond bleek de vader de auto terug te hebben gevonden op het Raadhuisplein. Hier trof hij ook zijn zoon.

De jongen is overgedragen aan de politie die hem voor verhoor heeft overgebracht naar het politiebureau.