Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 03-01-2011

Politie arresteert man uit Baarle-Nassau na diefstal van bouwterrein

BREDA: De politie heeft zondagavond rond 22.30 uur een 27-jarige man uit Baarle-Nassau aangehouden wegens diefstal. Een getuige zag een man lopen die zich verdacht ophield bij een bouwterrein aan de
Lovensdijkstraat en waarschuwde de politie. Gealarmeerde agenten konden even later de verdachte arresteren. Hij had diverse goederen van het bouwterrein meegenomen, ook droeg hij een mes bij zich. De verdachte is op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Agenten hielden maandagmorgen rond 02.30 uur op de Scheldestraat een 34-jarige Eindhovenaar aan. Hij zou geprobeerd hebben in te breken bij een leegstaand pand aan de Haagweg. De man had inbrekerswerktuigen bij zich, ter plekke bleek een ruit vernield. De Eindhovenaar is meegenomen naar het bureau, hij zegt dat hij een plek zocht om te wonen. De ruit zou al stuk zijn.

Jongen uit Teteringen aangehouden wegens bedreiging ouders

TETERINGEN: Een 17-jarige jongen uit Teteringen is zondagmiddag kort voor 16.00 uur aangehouden wegens bedreiging van zijn ouders. Zij weten al langer geen raad meer met het gedrag van de jongen, maar zondag barstte de bom toen de jongen onder andere zijn vader met een bloembak in de ouderlijke woning bekogelde. Ook dreigde hij volgens zijn ouders afgelopen weekend vernielingen aan te richten in de woning en zijn vader te slaan. De knul is meegenomen naar het bureau. Daar betuigde hij spijt over zijn gedrag.

Politie onderzoekt straatroof op Heuvelplein in Breda

BREDA - De politie stelt een onderzoek in naar een straatroof
maandagmorgen op het Heuvelplein. Een 60-jarige Bredase wilde rond 03.00 uur haar woning binnengaan toen ze plotseling twee mensen zag. Voordat ze er erg in had, werd ze vastgepakt en kreeg ze een klap en een duw. Vervolgens werd haar handtas met onder andere een geldbedrag afgepakt. Vervolgens gingen de daders ervandoor. Volgens het
slachtoffer ging het om een man en een vrouw, beide met een onverzorgd uiterlijk. Eventuele getuigen kunnen zich melden op 0900-8844.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 03-01-2011 14:42 | © Regio Midden en West Brabant |