Gemeente Almere

Graficiënt Almeerse Onderneming van het Jaar

03-01-2011

Graficiënt is de winnaar geworden van de titel `Almeerse Onderneming van het Jaar 2010. Graficiënt is een Nederlands bedrijf met een vestiging op bedrijventerrein Stichtsekant.

De heer G. Martens, directeur van Graficiënt, ontving de prijs uit handen van de wethouder Economische Ontwikkeling van Almere, Ben Scholten en Vereniging bedrijfskring Almere-directeur Joep Kramer. Graficiënt ontving onder andere een cheque van 5.000 euro, te besteden aan een maatschappelijk doel in Almere. Graficiënt is met ruim dertig medewerkers een waardevolle onderneming voor Almere. Een onderneming die na jarenlang gevestigd te zijn geweest in het Gooi de keuze gemaakt heeft voor het Almeerse bedrijventerrein Stichtsekant.

Het bedrijf kenmerkt zich door een grote aandacht voor moderne printtechnieken en duurzaamheid. Graficient is een veelzijdig en innovatieve full service grafimedia onderneming. Het tekent dat Graficiënt een uitgekiend productieproces kent, dat voldoet aan de hoogste ISO- en duurzaamheidsnormen. Daarnaast zijn ze zeer betrokken bij diverse maatschappelijke doelen en investeert veel aandacht aan de scholing en kwaliteit van haar medewerkers en stagiaires. De titel 'Almeerse Onderneming van het jaar' is een ware bekroning op hun werk.