Gemeente Bunnik


Gemeente Bunnik feliciteert Sempergreen met nominatie voor ondernemersprijs Kamer van Koophandel

Het bedrijf Sempergreen in Odijk is genomineerd voor de ondernemersprijs van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland. Burgemeester Ostendorp van gemeente Bunnik heeft de directeur van Sempergreen®, Corné van Garderen, namens de gemeente persoonlijk gefeliciteerd met de nominatie en de wens uitgesproken dat ze de prijs zullen gaan winnen. Sempergreen® behoort inmiddels tot de laatste drie bedrijven die zijn overgebleven uit de negen genomineerde bedrijven. Aanstaande woensdag is de prijsuitreiking.

De genomineerde bedrijven zijn beoordeeld op drie criteria; of ze een aansprekende prestatie hebben verricht, een meetbare uitstraling hebben en toegevoegde waarde voor de regio Midden-Nederland en een maatschappelijk verantwoord ondernemen-beleid voeren. Sempergreen® voldoet aan deze criteria.

Sempergreen® is de grootste leverancier van vegetatiematten voor groene daken, dakterrassen, taluds, rotondes, middenbermen en bodembedekking. Ook is Sempergreen® leverancier van verticaal groen. Een team van 30 vaste medewerkers levert de vegetatiematten en het verticale groen uit eigen kwekerij door heel Europa en sinds vorig jaar ook in China. Het kantoor van Sempergreen® staat op het MOB-complex in Odijk.