Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 13 december 2010
VALERIO ZOEKT DE BESTE SLAGER

credits: Manon van der Zwaal
BNN STEEKT VAKMENSEN EEN VEER IN HUN REET

Een timmerman die nooit de plank misslaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een banketbakker die altijd de kers op de taart zet. BNN blaast een show in het leven waar gewone, hardwerkende mensen 'n keer kunnen laten zien dat ze de beste van Nederland zijn. In De Beste Slager 2010 gaat Valerio Zeno eerst op zoek naar het beste paard van stal in de slagerij. Daarna wordt bepaald wie de beste banketbakker, timmerman, loodgieter en kapper van 2010 zijn. De Beste Slager 2010 is van maandag 3 t/m vrijdag 7 januari elke werkdag om 19.30 uur te zien bij BNN op 3.

Volgens presentator Valerio Zeno is het de hoogste tijd dat deze mensen de credits krijgen die ze verdienen. Valerio: 'Dit is een talentenjacht waar het eens niet draait om de sterren, de glamour en de looks, maar om gewone mannen en vrouwen die hard werken omdat ze van hun vak houden.'

In De Beste Slager 2010 strijden vijf vakmensen uit dezelfde sector in een afvalrace om de titel 'De Beste'. De kandidaten voeren opdrachten uit om te bewijzen dat zij niet zomaar de eerste de beste zijn, maar echt uitblinken in hun vak. De opdrachten worden door een deskundige jury beoordeeld. Voor de winnaar geen miljoenencontract of cover van een magazine. Eeuwige roem is het enige waar het om draait.

----------

Noot voor redacties

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, tel 035-6268913. Thijs.verheij@bnn.nl