Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
KINK - INGRID PEREZ PRESENTEERT NIEUW OCHTENDPROGRAMMA OP KINK FM

Hilversum, 22 december 2010 | DJ Ingrid Perez is de nieuwste aanwinst van Kink FM. Vanaf drie januari 2011 gaat de jock in de ochtend van Kink presenteren. Van 07.00 - 09.00 uur worden de luisteraars getrakteerd op veel muziek en actualiteiten.

De 29-jarige Perez begon haar loopbaan bij V-Radio, het station van de Veronica Radioschool. De afgelopen periode was ze een populaire DJ bij FunX. Haar werk bij dit station werd dit jaar bekroond met de Talent Bitch nominatie voor de Radio Bitches Awards.

Ingrid Perez, nieuwe DJ KINK FM: "Vroeger bouwde ik, als vrijwilliger, al tenten op bij de grote festivals om erbij te kunnen zijn. Ik wilde en wil altijd weten wat er speelt. Ik heb toen ook een try-out gedaan voor de Veronica Radioschool. Ik werd aangenomen en toen is het balletje gaan rollen. Nu ga ik werken bij het station waar de bands worden gedraaid, die je op de festivals tegenkomt. De cirkel is nu zeg maar rond."

Jantien van Tol, stationmanager KINK: "Het is geweldig om Ingrid bij het team te hebben. Ze is een ongelooflijk goede jock met passie voor de muziek van Kink FM. Ingrid in de ochtend van Kink is de leukste manier om de dag te beginnen, van het laatste nieuws op de hoogte te blijven en de beste nieuwe muziek te ontdekken."

Kink
Kink is het platform van Nederland voor de liefhebber van goede pop- en rockmuziek. Via radio, internet, mobiel en tv worden zij door Kink op hun wenken bediend. Bekende Kink FM programma's zijn onder andere 2-Meter-De-Lucht-In, New Music, Kink40 en Oeverloos met presentatoren als Henk Kanning, Martijn Biemans, Nando Kok en Leon Verdonschot.

Kink TV is dagelijks te zien tussen 23.00-02.00 uur op de interactieve muziektelevisiezender Xite, via UPC kanaal 618 en Caiway kanaal 57.

Kink heeft de volgende radiostations:
Kink FM, het station voor de beste pop- en rock. Kink FM is overal in Nederland te beluisteren via kabel, satelliet, internet; Kink Classics, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis. Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal
Kink X-Rated, met industrial, ambient, avant-garde en electronics.

KINK is onderdeel van de V-Ventures.

---


Noot voor redacties

Noot voor de redactie |