Smithuijsen Winters & De Vries in Top-50 advocatenkantoren

03/01/2011 07:00

Smithuijsen Winters & De Vries Advocaten

Januari 2011. Het nieuwe advocatenkantoor Smithuijsen Winters & De Vries, met vestigingen in Haarlem en Hoofddorp, staat direct al in de Top-50 van Nederlandse advocatenkantoren. Een belangrijke aanwinst voor de regio Kennemerland/Haarlemmermeer, waar tot nu toe vooral kleinere kantoren actief waren. Smithuijsen Winters & De Vries is het resultaat van een fusie tussen enerzijds Winters & De Vries en anderzijds Smithuijsen. Het nieuwe kantoor gaat vandaag (3 januari 2011) officieel van start.

Smithijsen Winters & De Vries omvat 35 advocaten en ruim 30 medewerkers. Dat maakt het tot het grootste advocatenkantoor in het verzorgingsgebied Kennemerland, IJmond, Bollenstreek, Schipholregio Haarlemmermeer, Aalsmeer e.o. en Amstelveen.

De advocaten in Hoofddorp en Haarlem hebben echter ook cliënten in o.m. Azië, Zuid-Amerika en Afrika, bijvoorbeeld in de rechtsgebieden agri & bulbs, internationaal arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Smithuijsen Winters & De Vries biedt kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening op de meest voorkomende rechtsgebieden en kent daarnaast een aantal specialismen.

Dat zijn o.a. overheidsrecht, militair straf- en tuchtrecht en advisering van organisaties op de terreinen zorg, welzijn en onderwijs (met name in juridisch-organisatorische kwesties, zoals toezicht en bestuur).

Toonaangevend

Het nieuwe advocatenkantoor wil in een periode van ongeveer 5 jaar verder groeien tot een omvang van circa 45 advocaten. Daardoor is voldoende 'slagkracht' beschikbaar om in de eigen regio duurzaam toonaangevend te zijn. Ook met het oog daarop zal Smithuijsen Winters & De Vries opereren vanuit twee volwaardige vestigingen. De Hoofddorpse vestiging aan de Julianalaan 'om de hoek' bij Schiphol en de Haarlemse (Dreef) als portaal voor IJmond, Kenemerland en Bollenstreek. Alle beheerste rechtsgebieden worden op beide locaties aangeboden. Website Smithuijsen & De Vries Advocaten: www.swdv-advocaten.nl





http://www.swdv-advocaten.nl