Ingezonden persbericht



---



Persbericht

Cendris en Innovadis Groep online marketing partners

Maandag 3 januari 2011- Internetmarketing heeft een prominente plek veroverd in de marketing- communicatie- en reclamewereld. Steeds meer bedrijven zien de verschuiving van offline naar online marketing en passen hierop ook hun marketingstrategie aan. Om deze organisaties optimaal te bedienen hebben Cendris en de Innovadis Groep hun krachten gebundeld op het gebied van zoekmachine optimalisatie. .

Waar Cendris veel ervaring heeft bij het realiseren van sales, communicatie en marketing doelstellingen voor haar klanten, ligt de bijdrage van de Innovadis Groep op het gebied van zoekmachine optimalisatie . De Innovadis Groep levert de zoekmachine optimalisatie marketing diensten en voorziet Cendris van 15 jaar opgebouwde kennis op dit gebied. Hierdoor kan Cendris haar klanten een nog sterkere online propositie bieden. Door de samenwerking komt Cendris tegemoet aan de wens van organisaties om zich naast offline ook online te positioneren

Mooie samenwerking
Beide partijen verwachten veel van de samenwerking. Op dit moment zijn er in Nederland nog veel organisaties die een sterke online positionering op de verlanglijst hebben staan. Door de samenwerking kan Cendris een volledige marketing propositie aan haar klanten bieden.

Over de Innovadis Groep
De Innovadis Groep heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van internet en er werken ruim 70 mensen, die als doel hebben uw online activiteiten tot een succes te maken.

Over Cendris
Cendris is de specialist in directe communicatie. Ze adviseert en faciliteert organisaties bij het vinden en werven van nieuwe klanten, het ontwikkelen en binden van bestaande klanten en het terugwinnen van verloren klanten met de inzet van alle directe communicatiekanalen. De onderneming biedt een compleet portfolio aan specialistische oplossingen op het gebied van doelgroepadvies, data kwaliteit, marketing intelligence, event en trigger marketing en klantcontact. Cendris is een onderdeel van TNT Post. Ze is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en ondersteunt het World Food Programme van de Verenigde Naties. Meer informatie over Cendris kunt u vinden op www.cendris.com.

We make YOUR web work!

Einde Persbericht