Graficonnect is de nieuwe naam voor vertrouwde drukwerkkwaliteit


SON, 20110103 -- Van Griensven Graficom en Topline Graphic Consultants werkten al jaren intensief samen bij het realiseren van alle communicatie-uitingen op zowel strategisch als operationeel gebied. Anderhalf jaar geleden is gezamenlijk een DTP-studio opgericht die voor beide bedrijven zowel de opmaak van, als de controle op documenten uitvoert. Beide bedrijven zijn op 1 januari 2011 officieel samen gegaan onder de nieuwe naam Graficonnect.

Karel-Jan Ende, directeur van het voormalige Topline: "Onze samenwerking is de laatste jaren steeds intensiever geworden door de gestage groei die zowel Van Griensven Graficom als TopLine doormaakten. Dit is dan ook het beste moment om de laatste logische stap te zetten en de bedrijven samen te voegen tot één werkmaatschappij. Het is bijzonder efficiënt om nu onze diensten te gaan bundelen en slagvaardiger te kunnen opereren. Onze diensten vullen elkaar dusdanig aan dat we ons productenpakket verder kunnen uitbreiden."

Michiel Entrop, directeur van het voormalige Van Griensven Graficom, ziet dat zij bij met name grotere bedrijven een zeer grote toegevoegde waarde bieden bij het optimaliseren en overnemen van processen die verband houden met het maken en bestellen van drukwerk en aanverwante communicatiemiddelen. "Onze systemen vinden al jaren aftrek bij middelgrote en grote ondernemingen door heel Europa en zorgen voor aanzienlijke kostenbesparingen zonder verlies van kwaliteit en flexibiliteit", aldus Entrop.

Zowel Ende als Entrop zien de toekomst van grafische communicatie met veel optimisme tegemoet. "De markt groeit en wij groeien nog harder mee."


Meer informatie: www.graficonnect.com