Reqor Data company en HelpDisc Data Recovery fuseren


Betere bediening van internationaal georiënteerde relaties door uitbreiding locaties

AMSTERDAM, 20110103 -- Reqor Data company BV en HelpDisc Data Recovery fuseren op 1 januari 2011, na een steeds intensiever wordende samenwerking. De nieuwe onderneming gaat verder onder de naam Reqor Data company en krijgt de beschikking over vestigingen in Engeland, Frankrijk, Servië en Kroatië.

De werkzaamheden van Reqor Data company en HelpDisc Data Recovery komen voor het grootste deel overeen. Jeffrey Broer, directeur van Reqor Data company: "HelpDisc Data Recovery viert deze maand zijn 10-jarig bestaan en heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend in data recovery. Gezien de huidige manier van samenwerken is besloten om beide bedrijven samen te voegen. Bij data recovery draait alles om kennis en kunde, door de fusie ontstaat het grootste Nederlandse data recovery bedrijf dat op alle vlakken van data recovery de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien." De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Reqor Data company, hoewel de naam HelpDisc, een begrip in data recovery land, als handelsnaam blijft bestaan. Zo worden onder die naam producten voor professionele data recovery, zoals headchange tools, ontwikkeld.

Internationale vestigingen
Door de overname krijgt Reqor Data company de beschikking over de vestigingen van HelpDisc in Engeland, Frankrijk, Servië en Kroatië. De data recovery specialisten van HelpDisc komen in dienst bij Reqor. "Daarmee krijgen we de beschikking over aanzienlijk meer kennis en ervaring binnen ons bedrijf. Daar ben ik erg verheugd over. Door de buitenlandse laboratoria kunnen we onze internationaal georiënteerde klanten nu nog beter bedienen." Broer sluit verdere overnames op het gebied voor zakelijke data recovery in het komende jaar niet uit.

Over Reqor Data company
Reqor Data company levert data recovery diensten en opereert binnen de Benelux. Reqor specialiseert zich al meer dan 15 jaar in data recovery en heeft de beschikking over een eigen technisch laboratorium en clean room. Met de toename van kritisch en complex dataverkeer past Reqor haar diensten continu aan conform de marktbehoefte. Reqor Data company kent een geheimhoudingsplicht en gaat met de grootste zorg om met bedrijfskritische informatie van klanten. Meer informatie:reqordatarecovery.com