Lancering innovatief Activerings/Re-integratieplatform Salude Youplus


Salude Werk en Inkomen lanceert innovatief re-integratieplatform

LEIDERDORP, 20110103 -- Vandaag lanceert Salude Werk en Inkomen BV haar nieuwe website www.salude-youplus.nl, waarmee zij officieel een innovatief activerings- en re-integratieprogramma presenteert. Het afgelopen jaar heeft Salude Youplus in pilotvorm gedraaid en de resultaten zijn nu al uitstekend te noemen.

Innovatief, verfrissend en vernieuwend: Salude Youplus
Salude Youplus introduceert een methodisch activerings- en re-integratieprogramma. Maatwerk is met Salude Youplus tot standaard verheven. De inzet van een methodische intake leidt tot een optimaal re-integratieadvies, waarin alleen noodzakelijke interventies in de vorm van begeleide zelfhulpmodules zijn opgenomen. In het traject wordt de deelnemer door het systeem begeleid door deskundige en ervaren coaches. Salude Youplus levert cliënt en opdrachtgever optimale en deskundige ondersteuning in het re-integratieproces tegen een forse reductie in re-integratiekosten en -middelen.

Twitteraccount
Aan de website is een twitter-account gekoppeld, waarmee geïnteresseerde bezoekers en cliënten op de hoogte gehouden worden over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van methodisch activeren en re-integreren. Aanmelden kan via: @saludeyouplus

Partners
Ontwikkelingspartners van de nieuwe website zijn Health Impact Solutions BV en Mediabureau Oktober.