Oskar Verkamman wordt Managing Partner bij Inspired-Search


AMSTERDAM, 20110103 -- Voor Inspired-Search, het toonaangevende wervings- en selectiebureau voor Supply Chain professionals, begint het nieuwe jaar goed. Na een succesvol 2010 wordt de groei doorgezet met de toetreding van Oskar Verkamman als Managing Partner.

Oskar (1963) verbreedt, na ruim 20 jaar actief te zijn geweest in de internationale logistiek en supply chain, per 1 januari 2011 zijn werkterrein met de overstap naar Inspired-Search. De ervaring van Oskar bij organisaties als British Telecom, Telfort en Global Crossing, waarvoor hij één jaar in London verbleef, heeft hem een uitstekende ervaring in de outsourcing, customer services en after sales gegeven. Daarnaast heeft Oskar in die periode de operationele kant van Telfort voor de zakelijke markt ontworpen en met een team opgebouwd. De laatste acht jaar heeft Oskar gewerkt bij Dell en Lenovo als Director Global Logistics EMEA. In 2010 heeft Oskar vanuit zijn eigen bedrijf, InterSupplyChain, in China gewerkt als a.i. Head of Global Transportation bij de één na grootste leverancier in telecommunicatie apparatuur ter wereld.

`We zijn erg blij met de komst van Oskar' zegt Edwin Tuyn. `Zijn jarenlange internationale ervaring in de supply chain en zijn passie voor het mens in organisaties zijn belangrijk voor ons als Inspired-Search'. Ook kan Oskar zich goed identificeren met de wijze waarop Inspired-Search zich in de markt positioneert. Volgens Oskar `begint klanttevredenheid met werknemerstevredenheid en dus het hebben van de juiste mensen op de juiste plek'. `Met name het ondernemende karakter en de betrokkenheid bij de supply chain industrie van Inspired-Search spreken mij aan' zegt Oskar.
Samen gaan Oskar Verkamman en Edwin Tuyn Inspired-Search verder laten groeien als gewaardeerde, gerespecteerde en succesvolle executive search organisatie voor Logistics & Supply Chain Professionals. Gezamenlijk zullen zij ook betrokken blijven bij de verdere ontwikkeling van Inspired-Careers waar de match tussen Young professionals en bedrijven wordt gerealiseerd en gaan zij samen kijken naar de nieuwe ontwikkeling in de markt op het gebied van werving en selectie, sociale media en het samenbrengen van vraag en aanbod in de arbeidsmarkt.





Ingezonden persbericht