Nieuw landelijk consultancybureau Youon van start


Goede consultancy voor 75 euro

UTRECHT, 20110103 -- In januari 2011 start Youon een nieuw landelijk consultancybureau. Voor een prijs die de helft bedraagt van de andere landelijke bureaus levert Youon ervaren consultants en interim-managers. Naast concurrentie op kwaliteit, zal ook de prijs vanaf nu in Nederland een grote rol gaan spelen bij het verlenen van opdrachten. Vanuit Utrecht bedient Youon de landelijke markt. Door terug te keren naar begrijpelijke tarieven is echt maatwerk weer mogelijk. Goed advies voor een redelijke prijs dus.

Ander verdienmodel

'Het moet anders, het kan anders' zeiden de oprichters van Youon een half jaar geleden tegen elkaar. Organisaties die expertise inhuren moeten dankzij de hoge uurtarieven vaak schrappen in de aangeboden oplossingen. Zo wordt maatwerk al snel vervangen door standaardoplossingen, met een vermindering van kwaliteit als gevolg. Youon werkt met fors lagere tarieven zodat klanten weer voldoende adviestijd kunnen inkopen. En weer echt maatwerk kan worden geleverd.

Het bedrijf kijkt op een andere manier tegen winst aan, waardoor een heel ander verdienmodel kan worden ingezet. Het resultaat: lage uurprijzen en goede salarissen voor haar medewerkers. En een kwaliteit die minstens zo goed is als die van de veel duurdere bureaus.

Volgsysteem

'Wij willen voortdurend weten of onze klanten tevreden zijn', aldus Youon. Daarom krijgt iedere klant een beveiligd deel van de website toegewezen waarop alles wat met het project te maken heeft kan worden ingezien en van commentaar voorzien. Zodat er bij een eindevaluatie geen verrassingen meer zijn.

Kijk voor meer informatie op www.youon.nl

Youon