Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Femke Jongsma-de Valck en Gert-Jan de Jager benoemd tot partner bij Kneppelhout & Korthals Advocaten 3 januari 2011

Per 1 januari 2011 zijn Femke Jongsma-de Valck en Gert-Jan de Jager tot partner benoemd bij het Rotterdamse kantoor Kneppelhout & Korthals Advocaten. Beiden werken voor de sectie Vastgoed & Bestuursrecht. Femke Jongsma-de Valck reeds sinds 2002 en Gert-Jan de Jager sinds 2008.

Jongsma-de Valck (1973) is gespecialiseerd in omgevingsrecht, onteigeningsrecht en toepassing Wet voorkeursrecht gemeenten, overheidsaansprakelijkheidsrecht en algemeen bestuursrecht. Jongsma-de Valck is haar loopbaan begonnen bij Houthoff Buruma te Rotterdam.

De Jager (1974) is gespecialiseerd in het omgevingsrecht, onteigeningsrecht, overheidsaansprakelijkheidsrecht en het agrarisch recht. De Jager werkt sinds 2008 voor Kneppelhout & Korthals Advocaten. Daarvoor werkte De Jager vanaf 2001 bij Linssen c.s. Advocaten te Tilburg.

Op de sectie Vastgoed & Bestuursrecht werken 10 advocaten. Behalve de rechtsgebieden waarbinnen Jongsma-de Valck en De Jager werkzaam zijn, is de sectie gespecialiseerd in civiel bouwrecht, projectontwikkeling en huurrecht.

()