Simac Techniek NV

3 januari 2011

Nieuwe naam Simac Datacollect bv

Simac Datacollect bv wordt Simac Document Solutions bv

Vanaf 1 januari 2011 voert Simac Datacollect bv de naam Simac Document Solutions bv. Deze naamswijziging vloeit voort uit de ambitie om de beste partner te zijn in digitale verwerking van documenten en de daaraan gerelateerde processen.

"Simac Document Solutions is al meer dan vijfentwintig jaar bezig met data capture-oplossingen en inmiddels is alle kennis en kunde in huis om documentverwerking in de volle breedte voor onze opdrachtgevers te realiseren" vertelt Peter Bouwmans, director van Simac Document Solutions." Of u nu een oplossing zoekt voor scanning en herkenning, document gerelateerde procesautomatisering, archivering of e-invoicing, bij ons vindt u wat u zoekt. Daarnaast bieden wij onze klanten vanzelfsprekend ook ASP en SaaS-oplossingen."

Onder het thema 'Sterk in documentverwerking' zal de naamswijziging worden gecommuniceerd naar bestaande klanten en relaties. De belangrijkste kernwaarden in de campagne zijn: duurzaam, efficiency, ontzorgen, persoonlijk met passie en à la carte. Peter Bouwmans zegt daarover: "Onze kennis van de bedrijfsprocessen bij onze klanten is groot. We zijn nauw betrokken en weten precies wat hen bezighoudt. Voor ons staat voorop de klant te ontzorgen. Bovendien zijn we erg mensgericht. Vandaar ook dat we de pay-off 'Persoonlijk voor iedereen' met verve zullen voeren."

Meer informatie over Simac Document Solutions vindt u op onze site: www.simac.com/nl/document-solutions